Sunday, 10 April 2011

Holiday gua

Dua minggu lpas, gua start cuti... Tp sblm cuti tu, gua dikunjungi oleh 1) <3 gua 2) 3 org kwn2 baek gua... Thanks for the visit... N thanks to Dyla, Sheida n Faiz aka Pepe for the visit 3 mggu lpas...

Sebermulanya cuti, gua igt nk spend mase kat umah junior gua.. Gua plan nk stay dua mlm camtu je... Tapi, gua kena paksa duduk lame2 ngan dorg... Last2 smpai dua mggu gua duduk ngan dorg... Dorg tu terdiri drpd kalidul mukminin, nik aziz nik atan, shy yg tak brape nak shy, wan aka wen aka when, alif ba ta n bereh yg hebat maen FIFA...

Mase kat umah dorg, gua maen PS3 kalidul mukminin punye...Mcm biase la gua maen FIFA 11... Gua taw maen game bola je... Pastu kteowg maen liga (maen ramai2) tiap2 malam... Tdo takyah cakap la pukul brape kan... Ade satu mlm tu, maen game dr kul 12am smpai 9am... Mmg giler...

Sepanjang gua kat sane, dorg mmg bagus giler layan gua yg OKU sakit kaki ni... Hari2 tlg masakkan utk gua.. Macam anak raja pn ade... Kadang2 tu, dorg sampai nak suapkan gua mase tgh makan tp gua kata, takyah...

Akhir kata, korg mmg terbaek.. Thanks a lot... Skang gua nak siapkan asaimen gua yg dh bersawang tu...

p/s : kalaw aku stay umah korg lame2 nnt, sian korg sbb aku asyek menang je FIFA (kecuali lwn bereh)

10 comments:

Anonymous said...

amboi, siap nak suapkan =P selamat membersihkan sawang sawang assignment. =D

Aida Ismail (malas nak sign in account google)

nur athirah bazilah said...

carl:ko xtau aku ada bakat maen fifa..lols

Haikal said...

aida - act, suapkan tu tpu je.. haha.. thanks... duk sorg2 nnt, buat la asaimen... =)

trex - laa yeke.. tak ckp.. kalaw tak, bole join kteowg... hahaha

Anonymous said...

ajak trex join skaki!

-kalid yg sgt hensem-

Anonymous said...

ngan aku aku pon kalahh da.....

~bereh tercinta~

Haikal said...

kalid - sekaki je?? satu lg kaki ko tak ajak??

bereh - aku mng dua kali je... haha

Anonymous said...

pasni ko buat kisah si pewaris legacy khalid termizi.

-kalidun-

Ilidina.. said...

wahhh..dilayan mcm anak raje..best gile..hahaha..selamat berjuang membuat esaimen!

saiful al ieman said...

bil penginapan and makan akan sampai dlm masa 2 hari berkerja XD

Haikal said...

kalidun - nk cte ape psl pewaris legacy ko tu jujai??

ili - yg suap tu aku reka je... haha... thanks... ko pn same...

shy - bayaran akan sampai ke 4 parham close dalam mase 2 tahun bekerja... haha

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator