Friday, 4 March 2011

School Experience Part 1

Sekali lagi kekuatan diri kami diuji dgn dihantar ke skola2 utk observation... Gua mmg panas ngan pensyarah gua sbb skola gua plg jauh... Depart plg awal, blk plg lmbt dr bdk2 yg dpt skola menengah laen... Ok, tutup cte tu... BTW, name skola gua pegi tu Hugh Christie Technology College...

Day 1 - Met Mr. Howard atau gua panggil die cikgu saiko... Mula2 jmpe, die dah start buat evil laugh die.. Mmg macam haram... Nmpk mcm tukang kebun skola je, pdhal die la org yg in charge utk International Students... Ari pertama gua kne observe Year 9... Class 1st, ade sorg student mcm sial, taknak dgr ckp cikgu... Class 2nd, makin ramai yg sial... Class sterusnye, lg byk yg sialan... Hilang trus respek gua kat org albino putih ni... Ayat keramat cikgu saiko tu 'Pig is the most important animal since the 1890's Industrial Revolution'.. Die siap simpan 300++ cawan yg ade gmbar babi khinzir... FREAK!!!

Day 2 - Observed Year 10 plak.. Bdk2 nakal gile babi... Cikgu mmg mengamuk n tengking2 students tp dorg rilek n cool je mcm aiskrim mat kool n buat bising lagi... Mmg tak reti bahase lgsg... Best part was dorg ade subjek media... Gua masuk class tu n cikgu tu pasang cte James Bond... Time tgk movie jela gua segar-bugar, waktu laen mmg ngantuk mcm haram.. Agaknye haram pun tak ngantuk mcm gua...

Tu diaa cikgu saiko, pakai baju putih tu...


Sorg KPLI (paling kiri sekali), yg lain tu sume buat degree lagi..



Audition nak masuk 'The Apprentice'




p/s : Mohon kawan2 tidak terkeliru dgn Colonel KFC n Cikgu saiko tu sbb dorg mmg kembar terpisah...

5 comments:

Ilidina.. said...

kite bakor je pakcik tuh..haha

shinamarukochan said...

300++ cawan yg ade gmbar babi khinzir?erkk...sgtt tkutt..=.=

Haikal said...

ili - kite suruh pakcik tu nyanyi lagu soley2... hahaha

syin - kan2?? freak giler die tu...

NorFa NFMD said...

hahaha...love entri nih!! btw,budak2 tuh,takutnye..huhu!
pasal babi kt cawan tuh pon..saiko!=.=

Haikal said...

norfa - mmg menakutkan okeh.. bising gler dlm class.. n cikgu tu mmg sgt freak.. nnt kalaw dpt skola tu, silalah berjaga2... haha

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator