Tuesday, 22 February 2011

Rambut

Okay guys... Kali ni gua nak cte pasal rambut gua...

Last time gua potong rambut adalah Ogos 2009, sblm pre-departure briefing... Gua taknak potong mula2 tp sbb gua hormat org Kementerian Pelajaran Msia (KPM) kan, gua pn potong la...

pre-departure briefing in August 2009



Stamford Bridge in April 2010




Summer break July 2010

Old Trafford October 2010


Sebelum potong Februari 2011


Selepas setahun stengah gua bertarung dengan rambut ni, akhirnya gua decide utk gunting... Sebab gua dah tak tahan dah.. Rimas.. Nak syampu susah, nak gosok gigi pn tergosok rambut skali, kalaw cuaca windy sket je rambut masuk mulut, nak amek wudhu' pn susah, nak mkn pn tbe2 ade rambut dlm pinggan... Ok yg last tu tipu je... Snang cte, ish mmg susah la... Skang baru la gua rase camne pmpuan hdup ngan rambut pjg...

Lagi satu, mesti ramai tertanya2 mahupun terpinga2 kenapa gua simpan rambut?? Sebabnya, kat UK jela gua bole simpan rambut pjg... Kalaw kat Msia, confirm2 tak bole.. Gua plak bakal guru... So ni la pluang gua nak tgk camne muka gua berambut pjg...



Rambut baru gua.. 


Akhir kata, org laki lbh baik la berambut pendek... Unik mmg unik kalaw rambut pjg tp berambut pendek jauh lagi hensem, tampan, macho, bergaya, mutu dan keunggulan...

10 comments:

Aida Ismail said...

tabik spring carl. anyway, carl kenapa august 2009 kurus sangat? gilaa. tak makan ke? haha. yang tampan macho semua tuu, fikir fikir la sendiri. =D

nur athirah bazilah said...

haha..tau pun susah..mcm la aku rambut pnjg.lols

Haikal said...

aida - thank u... kurus sbb kurang kasih syg... huahuahuahua.. yg tampan sume tu, refer kat kaum Adam...

trex - hahaha... mkne nye slame ni rambut aku lg pjg la?? hahaha

erma said...

:)

Haikal said...

erma - =)

Ilidina.. said...

selamat tinggal rambut curly2! haha

NorFa NFMD said...

summer break tuh nmpk cool!:)

Haikal said...

ili - aku siap bwk rambut yg curly2 tu blk umah dr kdai gunting rambut tu... haha

norfa - summer break mmg best... =p

Edah said...

=)

Haikal said...

edah - =)

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator