Sunday, 18 March 2012

London, most exciting experience~~

Hello guys.. Kali ni gua nk update pasal pengalaman gua berada di London selama sminggu.. Bg gua, mmg sangat la best berada di kota London ni.. Ibarat berada di KL tp 50 kali ganda lebih busy or maybe lbh dari 50.. Perghh, London mmg busy gila.. Kesesakan melanda di mana2 sahaja tak kira di mana anda berada, samada di McD, KFC, Subway, Tube (Underground), Malaysian Hall, mahupun tandas awam.. Mmg best ade kat London sbb gua dpt melihat tmpt baru, suasana baru, persekitaran baru, and awek2 baru..

Salah satu mende best kat London ni adalah dpt mkn mknn Malaysia and fast food yg halalan thoyyiban.. Restoran Msia mmg byk je kat London tu tp antara tmpt yg best n murah adalah Malaysian Hall.. Murah dan berbaloi.. Sebut je mknn ape, kebanyakannya mesti bole didapati di Msian Hall sperti rendang daging, kari lembu, kari ayam, telur masin, nasi goreng pattaya dan kuih muih seperti pulut panggang, kerepok lekor, kuih lapis, bahkan roti canai pun ade maa...

Lagi satu yg best kat London, gua dpt pegi tgk match Arsenal lagi.. Perghh, itu mmg buat gua lbh bersemangat utk berada di London.. Pengalaman tgk Arsenal adalah pengalaman yg sgt menakjubkan dan bole menimbulkan kemarahan yg sgt jitu drpd kwn2 gua yg ade kat Msia.. Tambahan plak, Arsenal mng game aritu dgn jaringan 2-1.. Mmg terbaek dari ladang Emirates.. I would say it was an epic match.. and game Arsenal vs Newcastle tersebut mencatatkan Arsenal sbg team pertama memenangi perlawanan dlm 4 game berturut2 setelah ketinggalan (4 comeback wins in a row).. How awesome is that????

And byk lagi la bende best kat London ni.. Gua sertakan beberapa ketul gambar utk renungan bersama :






















































p/s : Thanks to my lecturers for giving this opportunity to be in London, although it was only a week.. Now, back to reality!!

2 comments:

cik dynaz said...

jelous hokayyyy :D!

Haikal said...

Dyana - part mane yg awop jeles tu?? hehehe... =)

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator