Friday, 13 January 2012

UK mari~~

Assalamualaikum n selamat sejahtera kpd kawan2 kat luar sane.. Entry kali ni, gua ingat gua nak buat bisnes sket2 la.. Sblm kepulangan gua pd June nnt, gua ingat nak jual barang2 sket dari UK ni kpd kwn2 di Malaysia.. Bak kata org tua2, barang2 sini berkualiti sket dr Malaysia.. Pastu rare n susah untuk didapati di Malaysia dan kwsn sewaktu dengannya.. Lagipun, gua nak tolong kawan2 yg mane tringin nak brg2 dari UK..

So, kepada mane2 kwn yang mahu kirim barang dari gua, sementara gua kat sini, anda dialu-alukan PM gua kat facebook, twitter (@haikal1616) or kpd yg takde facebook or twitter gua, sila email gua kat muhammadhaikal07@yahoo.com

After korg PM gua tu, gua akan usha barang2 tersebut n bg harga kat korang... Kalaw dua2 pihak setuju, gua akan usahakan brg tersebut utk dikirimkan kpd kalian semua..

Antara contoh2 barang yg gua rasa sesuai utk gua kirimkan adalah, perfume, jersey2 bola, kasut2 n baju2..

Sebarang kemusykilan, sila PM gua or text gua kat 017-9814251..

Sekian, terima kasih daun keladi~~




p/s: Kalaw bole, jangan pulak ade yg kirim spaghetti ke, pepperoni pizza ke, Wayne Rooney ke, stadium Old Trafford ke.. Itu semua gua takleh nk tunaikan laa..

5 comments:

Anonymous said...

sy nk order,tp sy nk free.. blh? haha

saiful al ieman said...

aku pon nak order gak~

Haikal said...

anon - awop tu dh la anon, camne sy nk pos ke awop?? haha

shy - bole je.. nk order ape??

cik dynaz said...

haikal,dyna nk perfume .....

Haikal said...

dynaz - ok.. nnt haikal inbox dyana nak perfume ape...

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator