Sunday, 25 September 2011

Final Year in UK~

Last summer gua sudah berakhir... Alhamdulillah, gua dh mengisi last summer gua tu dgn meluangkan masa bersama rakan2 dan keluarga tercinta... Meraikan Aidilfitri bersama rakan2 adalah pengalaman yang takkan dilupakan sbb lepas ni, mmg takde pluang dh nak beraya macam tu lagi.. Lepas ni, masing2 mesti dh berkahwin, beranak-pinak dan bercucu segala bagai...

Meluangkan masa bersama family mmg kenangan yang paling terbaek, lagi2 bila buat Euro trip ngan family.. Kedatangan family gua mewarnai summer gua kali ni... Walaupun singkat kedatangan dorg, tapi gua tetap hargai jasa dorg... Thanks family <3...

Skang, gua di ambang utk start class 3rd year setelah bercuti panjang selama 4 bulan... eh gua ulang lg.. 4 bulan.. Lame gila kot, nak menulis esok, konfem gua suruh kawan sebelah tlg tuliskan sbb dah lupa cara nak menulis.. Maklum la, asyek menaip je sepanjang summer ni...

Sekian.. Kpd rakan2 C1C3, selamat berjuang utk 3rd year ni... Gua doakan kita semua dpt 1st class degree.. Gua amek 2nd upper pun dah okayyy...

Tak lupa juga, kepada kawan2 yg bertunang baru2 ni, gua ucapkan smoga kekal bahagia hendaknye..Kahwin nnt jangan lupa jemput~

Thanks for reading~

6 comments:

i.Z.z.A.t.I said...

haikal! bila nak bertunang!! tunang cepat pls jmput aku pls! haha

Haikal said...

tunang camne, calon pun takde wehh... kau tu wajib tunang dah!! haha

ijetzz.. said...

hekal,, ak dh say hi to 3rd class,, hahahaha

Haikal said...

bagus2... ko say hi, aku say bye.. haha

maCy said...

caiyok2 :)

Haikal said...

macy - thanks cikguu... u too.. =)

Post a Comment

 
Copyright 2011 Cerita Kedai Kopi. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator